Anaglyphs

Op deze pagina kun je een aantal zelfgemaakte anaglyphs bekijken. Om in deze foto's diepte te kunnen zien heb je een 3D-brilletje nodig (zie de uitleg onderaan de pagina).

Klik op een foto voor de grotere 3D-versie.

Triomf, Westblaak, Rotterdam Knuffels De knoop, Coolsingel, Rotterdam Monument voor een ezel, Burgermeester van Walsumweg, Rotterdam Cascade, Churchillplein, Rotterdam Zonder titel, Beeldenroute Westersingel, Rotterdam Boom aan de Westersingel, Rotterdam Het afscheid, Beeldenroute Westersingel, Rotterdam Nederlands Architectuurinstituut (NAi), Rotterdam AUB-au mijn benen, naast de Kunsthal, Rotterdam Konijnen naast de Kunsthal, Rotterdam Elevazione, Beeldenroute Westersingel, Rotterdam Klimrek in het wijkpark, Oude Westen, Rotterdam Wijkpark, Oude Westen, Rotterdam Muziekdoosje Raceauto van fischertechnik Rotkat Wereldbol


Diepte met een brilletje

3D-bril

Gebruik voor het bekijken van de foto's een 3D-bril met gekleurde glazen: rood (links) en cyaan (rechts). Laat je ogen even wennen aan het brilletje. In het begin is het niet zo prettig om door twee verschillend gekleurde glazen te kijken. Na een tijdje wordt dat vanzelf wat minder hinderlijk.

3D-brillen zijn online goed verkrijgbaar, bijvoorbeeld in de 3D Bril Winkel. Voor de brildragers onder ons: de clip-on-bril die daar wordt verkocht, geeft wel een helder beeld maar filtert minder goed dan het veel goedkopere kartonnen brilletje.